EN
Kabeh Kategori
EN

News

Gaya kain tekstil sing biasane digunakake wolung istilah, ngertos!

wektu:2019-05-16 Hits:

Aku. StiffnessTouch kain kanggo aran kaku ing, reaksi lawan, pangertèn saka kelenturan lan kepenuhan. Tuladhane, nangani saka dhuwur-Kapadhetan rasukan digawe saka serat lentur lan Langat. Supaya kain kuli, serat coarse kudu milih, ing pengaturan saka serat kudu tambah, tightness tenunan lan Kapadhetan Weaving kudu apik.

 

2. SoftnessSoftness nuduhake keluwesan, bobot cahya, alus, koyo lunyu lan waxy, kaku, flatness lan lancar. kain wis koyo alus, bisa nambah tenunan jurusan alus, milih liyane tenunan alus, Kapadhetan Weaving ora bisa dhuwur banget.

3. fullnessFabric alus apik, menehi wong sing koyo looseness lan kepenuhan. Komprèsi rebounds uga, menehi wong sing koyo anget lan nglukis.

 

4.kinerja ewah-ewahan bentuk ComplianceSoft saka lumahing awak iki nduwé.

5. SmoothnessThe tangan koyo asalé saka serat coarse lan hard utawa Langat bengkong kuwat iku utamané ing tangan lumahing koyo ing kain, kang wis meningkat dening rigidity sakabèhé saka kain. Lancar bisa ngrambah dening digawèkaké lan nggunakake serat karo grooves utawa lumahing ora rata.

 

6. Ketan DegreeSoft lan Gamelan aran saka wool alus, kayata cashmere. Nalisir sarjana saka lancar, iku mbutuhake serat lumahing rasukan dadi becik lan mbagekke ing lumahing rasukan ing wangun curls utawa wulu. Sliding jurusan waxy wis positif hubungan karo kasampurnane alus.

7. resistance drape FlatnessFabric lan situs poto-mulet iku sawijining kelenturan. ciri kinerja kasebut bisa diprodhuksi kanthi milih serat stiffer lan Langat kanggo nambah Kapadhetan Weaving.

8. DrapeDrape nuduhake sifat sing Sags kain alamiah kanggo mbentuk permukaan sudhut mlengkung ing tumindake dhewe-bobot. Yen kain bisa droop menyang Gamelan, lengkungan seragam utawa malah lumahing ripple, punika bilih kain wis drape apik.

Mangga nunjukaké asal saka "web textile" nalika mrodhuksi naskah iki.