EN
Kabeh Kategori
EN

News

kirim Technical | pengin ngerti carane nggawe pring lan werna abu-abu loreng ing olahraga ing?Klik kanggo njaluk liyane

wektu:2019-08-14 Hits:

Sawise benang bagean warna pring warna, disenengi dening akeh merek, utamane ing merek lan olahraga merek baris pertama, produk bisa meh ndeleng tokoh benang bagean warna pring, banjur kepiye nggayuh efek warna bagean iki?Njupuk sampeyan kanggo njelajah "crita" ing mburi tenunan slub.

Ing produksi pigura ring muter, loro roving karo werna beda panganan menyang wilayah gambar saka benang Spinning, lan gulungan gambar saka loro roving ing wilayah nggambar benang Spinning beda, saengga benang spun duwe gaya warna sambung.

Beda karo pemutar cincin, cara ngasilake benang berwarna segmen kanthi pemutar swirl udara yaiku nggawe slayer berwarna segmen kanthi macem-macem warna luwih dhisik lan tenunan serambi benang kanthi langsung ing mesin pemutar swirl., liwat nyipta draf vorteks Spin ing gedhene, digawe duwur tipis, periode benang berwarna saka Spinning, kayata kepadatan linear, kekandelan seragam, duwe efek stereo, Luwih becik ngatasi wektu produksi benang spun warna kanthi gampang ngasilake kekurangan, kayata rincian cendhak lan dawa digawe saka jet jet vorteks udhara saka benang berwarna katon apik banget, salaras karo kebutuhan busana modis lan individuation. Saiki ana, manufaktur umume nggunakake rong cara ing ndhuwur kanggo ngasilake benang berwarna. Efek benang berwarna disebar kanthi acak, saengga pola sing dibentuk ing tampilan kain ora biasa. Supaya nambah fashion babagan pangembangan kain, sawetara sarjana wis ningkatake cara spinning benang slub berwarna, saengga mbentuk efek pola berkala kanthi rutinitas tartamtu.Bentuk benang slub berwarna wis dipotong ing pigura pemutar cincin sing diowahi, karo roller tengah lan roller mburi didorong kanthi mandiri. Penampilan ditampilake ing FIG. 1, lan prinsip sing dipintal ditampilake ing FIG. 2.

Benang slub berwarna dumadi saka benang dhasar lan benang hiasan. Benang dhasar dipasrah terus-terusan saka roller tengah lan mung ngliwati regeng ngarep kanggo mbentuk benang ing benang. Benang hiasan diisi saka roller mburi, lan rol sing terakhir obah-obah supaya benang hiasan diutus sacara intermittent ing tengah tengah benang. Yen benang dhasar mung ngliwati draf ngarep lan benang dekorasi dipasangkan., manungsa waé khusus kudu dibayar kanggo jumlahe roving, nyepak corak, nomer cincin, posisi ing tenunan dhasar lan benang hiasan, lan panggunaan konsentrasi ing praktik produksi.

Adhedhasar pengalaman kanggo nggawe benang slub berwarna lan conto efek saka kain rajutan tenun sing cocog, lan akeh pola desain simulasi, ditemokake yen dawane siklus dawane benang slub berwarna ana gandhengane karo jumlah benang sing digunakake ing garis kain kain rajutan sing tenanan. Kondhisi pola ditemtokake kanthi ukuran relatif siklus benang lan jumlah benang sing digunakake ing puteran tunggal kain.Mulane, sawise nemtokake jembaré kain, pola kasebut bisa dikendhalekake kanthi ngganti dawa tenunan benang. Mesthine kanthi ngontrol benang luwih tepat, benang berwarna bakal bisa mbentuk pola sing luwih sugeng. Kajaba iku, sawetara sarjana nyoba nggabungake teknologi digital digital karo spinning, supaya bisa mbentuk pola pola lumantar tenun, sing padha karo desain benang berwarna kanthi bagean siklus sing ditepungi ing ndhuwur.

 

(sumber: Herald textile)