EN
Kabeh Kategori
EN

Benang Kanggo Kaos kaki

  • /upfile / 2020/05/08 / 20200508170908_643.jpg
  • /upfile / 2020/05/08 / 20200508170931_695.jpg

Benang Tutup Spandex 2075 kanggo scoks Kembang apik sing digawe ing China

Paling sithik supaya jumlahe:

Miturut kanggo specification

paket:

Carton kothak / 

Kompresi tas

delivery wektu:

Judhul kanggo supaya jumlahe

Pembayaran:

T / T utawa L / C ing ngarsane

Sumber kapasitas:

500000 /Masang / Wulan

Port:

Ningbo / Shanghai

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • FAQ
  • Nakoni, nyelidiki

fitur


1.Alus, nyaman, breathable.

 

2.Material: katun, spandeks, nilon, polyester, pring, coolmax, akrilik, katun finedrafts, katun gabungan, wool, materi bisa digunakake kaya sing dibutuhake.

 

3.Mesin rajutan silinder tunggal / kaping pindho sing diimpor saka Italia lan Korea, 96N.108N, 120N, 132N, 144N, 168N, 200N.

Parameter lan karakter

Port:

Ningbo / Shanghai

Panggonan saka Asal:

Zhejiang, China

Material:

Cotton / Spandex / Polyester

Produksi kapasitas:

500000 / Masangake / Wulan

Kaos kaki Koleksi:

Wanita kasut ( wong diwasa )

Ukuran:

free ukuran

Kraf:

Knitting & Jacquard

warna:

Biru / Ungu / Biru Biru / Jambon / Ireng

packing rincian:

Header kertu, plastik pancing kanggo saben pasangan kasut

Mimpin wektu:

Miturut kanggo supaya jumlahe lan desain

Others:

ing desain lan paket saget dadi kustomisasi dening customer.

Olayanan ur

1. Conto gratis

Kita bisa menehi conto, lan biaya pengiriman kudu ditindakake dening panuku.


2. OEM & Layanan ODM

Kita minangka produsen OEM profesional, welcome kanggo ngirim desain kanggo sampling.Kami uga duwe staf teknologi lan kita bisa menehi desain gratis luwih milih kanggo milih. Kabeh rincian bisa dirancang kanthi syarat para panuku.(ukuran, werna, materi, bobot, paket.)


3. Pesenan cilik

Kita nampa pesenan cilik kanggo kabeh pelanggan ,kita nampa tatanan sidang, kanggo nuduhake produk kanggo pelanggan.


4. Free sampling

Kita mbalekaken / nyuda biaya sampel kanggo pesenan sing diselehake, kang selaras karo MOQ kita.


5. Jinis materi

Kita nggunakake katun, spandeks, nilon, polyester, pring, coolmax, akrilik, katun katun, katun gabungan, wol kanggo kaos kaki sing beda.

Faq

Q1. Apa sampeyan perusahaan produsen utawa perdagangan?

A1. Kita perusahaan Perdagangan lan Manufaktur. Sugeng rawuh ing negara sampeyan, sampeyan bakal ngunjungi lokasi peta.GOOGLE (29.607289, 120.137993)


Q2. Apa bisa entuk conto gratis?

A2. Kita bisa menehi conto, lan biaya pengiriman kudu ditindakake dening panuku.


Q3. Kepiye babagan pesenan cilik?

A3. Kita nampa pesenan cilik kanggo kabeh pelanggan ,kita nampa tatanan sidang, kanggo nuduhake produk kanggo pelanggan.


Q4. Apa sampeyan duwe sawetara barang sing didol?

A4. Ya,tulung ngandhani kaos kaki apa sing sampeyan karepake.


Q5. Apa sampeyan gelem mlebu persetujuan non-pambocoran supaya aku luwih seneng nggarap sampeyan ?

A5. Ya. mesthi. Kita seneng mlebu lan njaga bathi lan rahasia kanggo pelanggan. Tanpa ijin pelanggan, kita ora tau nuduhake desain pelanggan menyang publik.Q8. Kepiye babagan pembayaran?A8. Kita nampa pambayaran kanthi cara kayata T / T, L / C, PayPal, Western Union, lan MoneyGram.

 

Q6. Endi pabrik sampeyan?

A6. Address :Stasiun tol kanthi cepet G60 sisih tengen, Kutha Paitou, Kutha Zhuji, Provinsi Zhejiang,China


Q7. Bisa nduwe kunjungan menyang pabrik sampeyan sadurunge pesenan?

A7. Manawa, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.

Contact Us