EN
Kabeh Kategori
EN

Case

Kaos kaki

wektu:2019-05-21

Minangka kaos kaki umum ing urip, ora mung digawe saka benang katun. Benang-benang beda tumindak kanthi beda ing njero.

Bisa diringkes dadi papat bagean.

1.Bahan dhasar: Nggunakake benang ditutupi poliester / nilon

Benang ditutupi poliester lan nilon bisa digunakake ing kniting kaos sikil katun. Apa kaos kaki pria, kaos kaki wanita, kaos kaki anak, kaos kaki utawa kaos kaki cendhak, kabeh butuh. Minangka bahan penting kaos kaki katun ing pabrik, kualitas benang sing ditutupi langsung mengaruhi rasa kepenak, kekiatan lan bantalan tingkat ngagem. 

2.Pola sing beda: Nggunakake poliester / nilon DTY

Kabeh jinis desain ing kaos kaki katun, punapa wae titik, garis-garis, pola gaya nasional utawa desain kartun area gedhe, kabeh kudu nggawe benang kanthi warna. Benang warna kasebut bisa nggunakake DTY poliester utawa nilon. 

Nggunakake DTY berkualitas kanthi dhuwur sajrone produksi ora gampang mecah benang. Lan nyuda tingkat cacat ing proses produksi.

Werna kustomisasi DTY kudu adhedhasar KAD berwarna berwenang, utawa conto warna sing diwenehake. Yen ora, warna produksi masal bakal prasasat, lan mengaruhi produksi mengko.

3.Hem sing elastis: Nggunakake benang sing ditutupi karet

Benang sing ditutupi karet bisa digunakake kanggo nggawe kaos sikil katun kanggo nggawe ndhuwur / hem kaos sikil duwe cekak cukup. Iki minangka bahan penting ing kabeh kaos kaki katun.

Apa kaos kaki pria, kaos kaki wanita, kaos kaki anak, kaos kaki utawa kaos kaki cendhak, kabeh butuh elastis supaya ora katon sliwet. 

4.Utas njahit: Nggunakake Polyester DTY

Dester poliester bisa digunakake kanggo kaos kaki katun’ garis ndhuwur ikatan ing tungkak lan kaos sikil’ baris sewing ing driji sikil. 

 


Produk kita wis lulus sertifikat OEKO-TEX lan bisa ditrapake kanggo kabeh jinis produk sing wis rampung kanggo bocah lan bocah.

    Ana

benang