EN
Kabeh Kategori
EN

Benang Tutup Udara

  • /img / leinuo-china-spandex-covered-benang-acy-color-benang-sock-benang.jpg
  • /upfile / 2020/06/22 / 20200622084656_860.jpg
  • /upfile / 2020/06/22 / 20200622084703_718.jpg

Benang spandeks SCY katutup 2050 3050 4050 kanggo kaos kaki rajutan

Kuantitas pesanan paling sithik:

1000kg

paket:

67cm * 45cm * 31.5cm(ACY)

wektu kiriman:

Tundhuk supaya tatanan

Pembayaran:

T / T ( 30% Wiwitane ; 70% sadurunge mbukak kontan) ; L / C ing pandeleng.

Kapasitas kapasitas:

15 saben dina

Port:

Ningbo / Shanghai

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • aplikasi
  • Nakoni, nyelidiki

<

Jinis Produk: Benang Tutup Udara
Nylon / Polyester Diarani benang Spandex (D)  Polyester (D / F)
Panggonan Asal: China
20 30/14
Material: spandeks lan Nylon / Polyester
20 45/24
Jeneng merek: Leinuo
20 50/24
Jenis Benang: Benang sing ditutupi siji
20 75/36
Keterangan: 3050
20 75/72
warna: Putih Muda / Mentah Ireng / Miturut kebutuhan pelanggan
30 50/36

30 75/36
Certification: Oeko-Tex Standard 100
30 75/72
Twist: s / z
40 55/36
Sorajan: Standard
40 75/36
Dianggo: Benang kanggo kaos kaki / medhot / panty-selang / lapisan kurang jeroan / sarung tangan / kain baju rajutan / pakean olahraga / Miturut kabutuhan pelanggan
40 75/72

70 180/144

40 150/144
Strength: Standard
40 100/144
Bahan: Kelas AA
70 100/144

 

Parameter lan karakter

Olayanan ur

Application

Contact Us