EN
Kabeh Kategori
EN

Benang Tutup Polyester

  • /img / 2075-3075-4075 - polyester-ditutup-spandex-benang-kanggo-socks.jpg

Profesional ngasilake AC spandeks ACY sing digawe ing China

Kuantitas pesanan paling sithik:

1000kg

paket:

66*33cm * 45,5cm(SCY)/66*33cm * 33cSCYCY)

wektu kiriman:

Tundhuk supaya tatanan

Pembayaran:

TT / LC

Kapasitas kapasitas:

8-10 saben dina

Port:

Ningbo / Shanghai

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • aplikasi
  • Nakoni, nyelidiki

Parameter lan karakter

Olayanan ur

Application

Contact Us