EN
Kabeh Kategori
EN

Benang tekstur Nylon

  • /img / nilon-6-dty-benang-kanggo-mengait-putih-lan-warna-70d-24f.jpg
  • /upfile / 2020/06/21 / 20200621215433_754.jpg

Nylon 6 Benang DTY kanggo Kniting putih lan warna 70D / 24F

Kuantitas pesanan paling sithik:

1000kg

paket:

67cm * 45cm * 31.5cm(DTY)

wektu kiriman:

Tundhuk supaya tatanan

Pembayaran:

TT / LC

Kapasitas kapasitas:

15 saben dina

Port:

Ningbo / Shanghai

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • FAQ
  • aplikasi
  • Nakoni, nyelidiki

Jinis Produk:

DTY

Panggonan Asal:

China

Material:

100% Nylon

Jeneng merek:

Leinuo

Jenis Benang:

Gambar benang tekstur

Fitur:

conventional

Keterangan:

70D / 24F

warna:

Putih Muda / Mentah Ireng / Miturut kebutuhan pelanggan

P Certification:

Oeko-Tex Standard 100

Twist:

S / Z

Isi minyak:

2-4 % / Miturut kabutuhan customer

Kekuwatan rusak

3-4.5 Cn / dadu Miturut kabutuhan customer

Bahan:

AA Grade

Dianggo:

Benang kanggo kaos kaki / medhot / panty-selang / lapisan jeroan / sarung tangan / kain baju rajutan / pakaian olahraga / miturut kabutuhan pelanggan

 

Kita netepi strategi pangembangan perlindungan karbon rendah karbon lan ijo. Tansah negesake 'customer-pusat’ filsafat bisnis, nggawe perusahaan sumber daya lan grapyak lingkungan kanthi kebijakan kualitas 'teknologi canggih, lan marem para pelanggan kanthi terus-terusan '.

Luwih saka 10 taun produksi lan pengalaman layanan.Own teknologi produksi profesional, tim manajemen kualitas, lan buruh industri sing trampil lan stabil. 

Kita utamane nggawe produksi lan dodolan (Pa6 / Pa66 / Pet) FDY, Poy, DTY, Benang Diutup, Benang Dijupuk Karet, Benang sing ditutup Lycra lan nyedhiyakake bahan kualitas kanggo kabeh jinis tekstil.

Perusahaan utama ing kaos kaki lan mesin bunder, bareng-bareng promosi babagan produk anyar, mimpin gaya pangembangan industri, lan duwe reputasi apik ing industri kasebut.




Parameter lan karakter

Benang warna mangga waca kertu warna pabrik kita(ZHENGDAO),Kertu warna pantone utawa kertu warna MIYAMA. Yen sampeyan pengin warna liyane, mangga kirim conto warna kanggo kita.

Pemantau komputer sing beda-beda duwe aberrasi. Dadi ora mung ngirim gambar, kita ora ngerti warna apa sing sampeyan pengin.
Mangga deleng kertu warna pabrik kita(ZHENGDAO), Kertu warna pantone utawa kertu warna MIYAMA.Untuk ngirim conto warna menyang kita kanthi langsung.

Olayanan ur

Faq

1. Q: Apa sampeyan perusahaan produsen utawa dagang?   

    A: We are perusahaan Perdagangan lan Manufaktur. We welcome kanggo sampeyan kanggo ngunjungi negara kita.           

      Lokasi peta GOOGLE yaiku (29.607289, 120.137993)

2. Q: Kita bisa njupuk conto?     

    A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo kekandelan 0,5cm, muatan barang mbayar sampeyan.         

   (1) Sampeyan bisa nyedhiyani a / c kaya DHL utawa FEDEX utawa TNT.         

   (2) Sampeyan bisa nelpon kurir sampeyan kanggo njupuk ing kantor kita.         

   (3) Sampeyan bisa mbayar biaya ekspres dening Pay Pal.


3. Q: Kemasan lan pengiriman?     

    A: Kantong plastik batin kanggo saben tabung, Kothak karton luar negeri, utawa miturut panjalukmu.

Application

Contact Us