EN
Kabeh Kategori
EN

Ing sandhinge saben merek sing sukses, ana pabrik sing bisa dipercaya. Pelanggan sing setya ngerteni pangerten sing lengkap babagan tujuan komersial lan kepiye bisa ketemu, nalika klien anyar bisa dijamin karo pengalaman lan drive kanggo mbantu sampeyan sukses.

babagan awake dhewe

Zhejiang Leinuo Tekstil Teknologi Co, Ltd.

Zhejiang Leinuo Tekstil Teknologi Co, Ltd. (uga dikenal kanthi jeneng Zhuji Zhengdao Chemical Fiber Co. Ltd.) diadegaké ing November 2003 .Kita utamane nggawe produksi lan dodolan (Pa6 / Pa66 / Pet) FDY, Poy, DTY, benang katutup, Benang Dijupuk Karet, Benang katun, lan nyedhiyakake bahan kualitas kanggo kabeh jinis tekstil.

Perusahaan iki kalebu area 12,862.20 kothak lan kothak bangunan ing 38,064.47 meter persegi.Luwih saka 10 taun produksi lan pengalaman layanan, teknologi produksi profesional ...

10+ngalami taun

3000+Kasus sukses

LAYAN luwih

produk panas

Gambar benang tekstur Benang katutup Benang Dijupuk Karet LYCRA Benang Elastis sing dhuwur Nyalin Benang Nylon Benang Benang Kering / FDY Benang Kanggo Kaki Benang Kanggo jeroan Benang Kanggo Kain Benang Kanggo Towel Benang Kanggo Sepatu Benang Kanggo Sulaman Benang Kanggo Nyambung Sambung Benang Kanggo Kaos kaki

KANGGO KAMI

WAREHOUSE

Gudang lan rapi, diklasifikasikake lan tertumpuk,

yaiku njamin ekspor lan ekspor sing efisien.

Jaminan safety, pangayoman geni lengkap

langkah-langkah kanggo njamin keamanan staf lan momotan.

PAKAIAN KITA

Liwat taun, iku wis adhedhasar ing

Zhejiang, Jiangsu, Liaoning, Jilin, Taiwa

lan pasar jarum lan tekstil gedhe liyane.

Wis adol kabeh negara lan adol

Eropa, Amerika, Asia Tenggara

lan negara lan daerah liyane.

kauntungan kita

Kualitas sing apik bisa nyuda kerugian nalika ngasilake

Produktivitas dhuwur njamin pangiriman kanthi cepet

Kemampuan kanggo riset lan ngembangake produk anyar karo pelanggan

Kapabilitas kontrol kualitas lan stabilitas

Pengalaman produksi lan sales sing cukup

kapasitas produksi kuwat

KANGGO KAMI

KARYA

Nilai produksi paling ora 13 ton DTY lan

8.5 ton benang ditutupi saben dina

lingkungan minangka prasyarat kanggo produksi efisien,

nyuda kotoran lan nyandhang, operasi sing teratur lan sistematis

saka mesin, saengga maksimal nggenepi tingkat panggunaan.

TEAM KAMI

Kita tetep R&D ( riset lan pangembangan)

level unggul lokal, lan nikmati reputasi sing apik.

70 persen karyawan kita duwe luwih saka

5 taun digunakake pengalaman. Pengalaman sing sugih

lan operasi trampil, nyebabake kerugian murah lan

pangiriman sing lancar.

FAQ

KONTAK

Jenis benang sutra sing dikarepake?

Benang katutup
Benang tenun
Nylon
Serat poliester
Pita karet
Filament
liyane
  Klik kanggo refresh