EN
Kabeh Kategori
EN

News

Analisis jero saka klambi busana wanita ing ngisor tampilan fashion konotasi teknis

wektu:2019-11-11 Hits:

1. Serat diacetate -- NaiaTM

NaiaTM, sejenis selulosa asetat, kalebu ing kelas serat diacetate lan diprodhuksi dening perusahaan Eastman ing Amerika Serikat. Wis isi biodegradable saka 59% lan bisa dikonversi (wis entuk sertifikasi biodegradable banyu seger). Asil panaliten siklus urip sing wis disetujoni katelu diatur karo ISO 14044 standar.

 

Tuladha:

Naia? Sawise digabungake karo filamen poliester 10D, dicampur karo sutra mulberry kanggo nggawe crepe kanthi rasa tekstur sing sithik. Pigmen disemprotake ing permukaan kain kanthi cara digital. Ing suhu tartamtu, asor lan wektu, pigmen kasebut dicelup menyang kain supaya bisa dadi pola kembang sing seger.

 

 

2. Film sing ngliputi PU&TPU

Membran PU, PU yaiku singkatan Polyurethane, wong Cina diarani Polyurethane, Polyurethane cendhak. PU yaiku poliuretana, Film PU yaiku film pu, minangka bahan perlindungan lingkungan sing ora beracun lan ora mbebayani.

Singkatan film TPU, TPU yaiku poliuretana termoplastik, Polyurethane termoplastik, Film TPU kanggo film polyurethane Thermoplastik, uga minangka jinis bahan perlindungan lingkungan sing ora beracun.


Tuladha:

Liwat teknologi finansial inovatif, lapisan jero lan lapisan njaba TPU duwe owah-owahan tactile sing jelas. Lapisan njaba alus lan anti banyu, lan lapisan jero digawe panas kanggo mbentuk pola heksagon kanthi tektur pinstripe, sing nggawe sentuhan kasebut luwih garing, luwih ilmiah lan modis.

 

 

PU bahan mentah digunakake kanggo muter film kasebut, lan proses percetakan laser unik minangka pola warna sing ora nyata, kayata nyebar wektu lan papan, neon warna-warni ing anter jemput kutha, ngandharake kapribaden sing ora sopan.

 

 

3, lapisan gloss lan finishing finishing


Palapis PA, uga dikenal minangka lapisan pelekat AC, utawa lapisan akrilik, digunakake kanggo nyegah wol, warna padhet.


Lapisan PU, yaiku lapisan poliuretana, bisa dipérang dadi rong jinis: adhedhasar banyu lan solvent. Sawise dilapisi, kain kasebut ngrasa plump lan lentur.


Lapisan gam putih PA, iku, lapisan lapisan resin akrilik putih ing permukaan kain, bisa nambah tarif tutup ing kain, imperly kanggo werna.


Pelapis putih pu putih, iku, lapisan resin poliuretana putih ditrapake ing permukaan kain. Fungsi adhesif putih PU iku padha karo adesif putih PA. Nanging, Lap putih adesif putih ndadekake kain dadi luwih kapenuhan, luwih lentur lan luwih cepet.


Lapisan lem perak PA, yaiku lapisan lapisan perak lem ing permukaan kain, saengga kain kasebut nduweni fungsi shading lan perlindungan radiasi, umume digunakake kanggo langsir, kemah, sandhangan.


Kain sing dilapisi perak PU nduweni fungsi dhasar sing padha karo kain dilapisi perak PA, nanging kain sing dilapisi perak duwe kelenturan lan cepet sing luwih apik. Kanggo kain sing mbutuhake tekanan banyu dhuwur, Pelapisan perak PU luwih apik tinimbang lapisan perak PA.


Lapisan luster mutiara, liwat permukaan lapisan lapisan luster mutiara, bisa gawe kembang mutiara, perak putih lan warna. Lapisan uga bisa dipérang dadi luster mutiara PA lan lilin mutiara PU. Sing terakhir luwih lancar lan cerah tinimbang mantan, lan duwe pangerten film sing luwih apik, kang diarani "film kulit Pearl".


Silicone nutupi lentur dhuwur, uga dikenal kertas - lapisan sensitif. Digunakake kanggo kain katun tipis, bisa nggawe kain aran plump, kanthi mantep.


Kulit film nutupi, liwat tanggalan lumahing kain lan lapisan, permukaan kain bisa mbentuk film kulit, kanthi ngganti gaya kain. Sisih ngarep jamban film kulit umum nggawe, nduwe gaya busana kulit. Bisa nambah macem-macem warna ing lapisan kanggo nggawe film warna, ayu banget.


Tuladha:

Kanthi kombinasi polyester lan viskosose dhuwur-f, kaloro duwe efek pewarna sing beda kanggo mbentuk penampilan kembang clipping. Lumahing diobati nganggo lapisan warna sing ora nyata. Efek kembang clipping tumpang tindih karo neon luster, loro-lorone anti banyu lan fungsional.

 

 

20D permukaan kain polyamide denier sing apik kanggo nggawe lapisan tekstur logam, lapisan ora mung nandheske kilauan cermin, nanging nambah rasa partikel saka logam, ing wektu sing padha, proses olahan ndadekake lapisan kasebut lancip lan ambegan, kajaba kertas sing rada garing meh ora ana bedane karo kain sing ora digawe.

 

4, kembang pembakaran laser


Uga diarani pola ukiran laser utawa desain ing kayu, diarani nalika sinar laser ing permukaan kain sing dicelup, kajaba sawetara cahya sing dibayangke, energi laser diserep dening lumahing kain lan cepet diowahi dadi energi panas, nggawe suhu permukaan kain saya suwe saya suwe saya suwe lan entuk suhu gasifikasi pewarna, Pewarna gasifikasi cepet amarga kekuwatan energi laser lan nyipta formasi pola loro-nada, saengga nyadari efek percetakan warna. Nalika energi laser saya cukup, serat kain kasebut bisa digandhengake kanggo nggayuh nglereni lan hollowing.


Tuladha:

Kain denim kaping pindho, kain permukaan diproses dening pembakaran kembang laser lan proses ekstraksi warna kanggo mbentuk efek denim sing rusak. Pembakaran kembang laser menehi lapisan lapisan pola, lan herrings ing jero katon ing bolongan sing rusak. Kanthi proses ekstraksi warna, kain lumahing diganti ing tingkat jero.

 

 

5. Wulu bulu

Wulu lumahing serat scaly, timbangan arah mburi gratis ngarahake ujung serat serat wol, ing kahanan sing lembab lan panas, serat wol kanthi mbuwang lan ekspansi, timbangan mbukak, nindakake tenaga njaba tartamtu ing wol iki, serat bulu bakal duwe ponsel, amarga timbangan ing permukaan gerakan arah arah gesekan, arah kasebut kudu nuding ing oyod. Ngilangi kekuwatan njaba, amarga sisipan serat wol jejer crisscross, ndadekake wulu tetep ing posisi anyar, yen sepisan maneh karo peran eksternal, lan serat wol kanggo ngasilake pamindahan relatif, pasukan njaba supaya bola-bali, nggawe bulu digawe serem alon-alon, saéngga entanglement serat, tips lan ora bakal clog sorotan ing lumahing, ngasilake fenomena panggilingan.


(1) pengecutan bisa nggawe tekstur kain dadi rapet, dawa disingkat, bobot meter persegi lan mundhak kekandelan, kekuatan, elastisitas lan nambah anget.

(2) permukaan sweter wol sawise pengecutan nuduhake lapisan wol, nggawe sing katon ayu, rumangsa sugih lembut, wernane alus.


Tuladha:

Wol lan polyamide sutra tunggal bolongan ditrapake renda tembus, Perawatan penyusutan ringan ndadekake kain dadi wutuh lan perasaan beludru, pangolahan uap ndadekake ukuran kain stabil, pola geometris asli sing dimaksud kanggo nyatakake aliran gelombang banyu.

 

Struktur lapisan dobel jacquard khusus kanggo mbentuk efek twill, sawise ngolah nggunakake teknologi nyusut, ningkatake kompak kain lan bulu, rumangsa alus lan ora gatel.

 

 

Teknologi ukuran suda

 


(sumber: Pandhuan tekstil mikro resmi)