EN
Kabeh Kategori
EN

Benang katutup Nylon

  • /img / 3070-stock-stock-lot-kanggo-kaos-produksi-katun-produksi-katun-produksi

3070/24F Benang Tutup Spandeks Kanggo Nyulut Kaos kaki

Kuantitas pesanan paling sithik:

1000kg

paket:

66*33cm * 45,5cm(SCY)/66*33cm * 33cSCYCY)

wektu kiriman:

Tundhuk supaya tatanan

Pembayaran:

TT / LC

Kapasitas kapasitas:

8-10 saben dina

Port:

Ningbo / Shanghai

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • FAQ
  • aplikasi
  • Nakoni, nyelidiki

Parameter lan karakter

Faq

Application

Contact Us