EN
Kabeh Kategori
EN

Benang tekstur Nylon

  • /img / 70d-24f-2-100-nilon-benang-kanggo-knitting-with-great-competitive-prices.jpg
  • /upfile / 2020/06/08 / 20200608111150_479.jpg

70D / 24F / 2 100% Benang Nylon kanggo Nyulam nganggo Harga Kompetitif Gedhe

Kuantitas pesanan paling sithik:

1000kg

paket:

67cm * 45cm * 31.5cm(DTY)

wektu kiriman:

Tundhuk supaya tatanan

Pembayaran:

TT / LC

Kapasitas kapasitas:

15 saben dina

Port:

Ningbo / Shanghai

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • FAQ
  • aplikasi
  • Nakoni, nyelidiki

Jinis Produk:

DTY

Panggonan Asal:

China

Material:

100% Nylon

Jeneng merek:

Leinuo

Jenis Benang:

Gambar benang tekstur

Fitur:

conventional

Keterangan:

70D / 24F / 2

warna:

Putih Muda / Mentah Ireng / Miturut kebutuhan pelanggan

P Certification:

Oeko-Tex Standard 100

Twist:

S / Z

Isi minyak:

2-4 % / Miturut kabutuhan customer

Kekuwatan rusak

3-4.5 Cn / dadu Miturut kabutuhan customer

Bahan:

AA Grade

Dianggo:

Benang kanggo kaos kaki / medhot / panty-selang / lapisan jeroan / sarung tangan / kain baju rajutan / pakaian olahraga / miturut kabutuhan pelanggan






Parameter lan karakter

Olayanan ur

Faq

Application

Contact Us