EN
Kabeh Kategori
EN

News

aplikasi nglereni-pinggiran | bahan serat dhuwur-tech ing lapangan aplikasi medical

wektu:2019-08-26 Hits:

Fungsi saka serat dhuwur-tech ing serat, pinter, lan sawetara serat kinerja dhuwur, wis digunakake digunakake ing macem-macem kothak medicine, kalebu serat karbon bahan pharmaceutical lan campuran, membran serat kothong, serat nano lan bahan nonwoven, Nanotubes karbon, macem-macem serat fungsi, uga seri paling anyar saka serat roso satelit karo Intelligence.

Diposaken waos

Jaman dhisik 10 taun, non-metallic sistem serat kirim pemugaran-prefabricated wis saya Applied ing Clinical laku ing negara Eropah lan Amérika, lan mboko sithik dianggep alternatif efektif kanggo kirim logam tradisional lan sistem inti kanggo ndandani werna ampas lan Koruna saka asil teeth.The nuduhake yen serat karbon pos mechanical luwih apik lan pengaturan lentur iku padha sing saka dentin, supaya kaku bisa disebarake liyane roto-roto bebarengan kirim, kang ono gunane kanggo pangayoman saka waos roots.At ing wektu sing padha, wis biocompatibility apik lan resistance.Easy karat kanggo dismantle, gampang kanggo ndandani lan akeh kaluwihan liyane.

 

materi repair Bone

 

About Langkawi jie jie materi anyar co., LTD. Wis dikembangaké ndandani balung karo serat karbon dadi utawa mat dikiataken plastik sawijining, resin matrik nggunakake akeh (metil methacrylate, ing bagian sekedhik massa saka serat karbon lan test fisik lan kimia kanggo mbuktekaken kasepakatan karo standar nasional, uga wis kompatibilitas biologi apik banget, long-term implantasi organisme saka tissue biologi, getih lan cairan cerebrospinal, etc. Ora reaksi salabetipun, ora larangan, Mulane cocok kanggo bahan fiksasi rengat, rengat fiksasi internal utawa balung bahan repair.

 

medicine regenerative lan tatu marasake awakmu,

Nanofibers bisa digunakake minangka basa kanggo bandages utawa getih prau Ponggawa, uga alangan kanggo nyegah doyo kirim-operative kanggo wounds lan mediator kanggo ngontrol layang tamba systems.Applied kanggo Spinning elektrostatik saka nanofibers lan serat medical regenerative bisa milih nduweni daya adaptasi biologi lan fungsi biologis kolagen, alginate, fibroin, RuanYuan nguyen, serat, chitosan, Polymer alam kayata pati, bisa Applied kanggo getih prau, balung, syaraf, tendon lan sel ligamentum regenerasi.

 

AIDS Medical

kalebu:

 

(1) X-ray, CT lan b-ultrasonik amben plate: materi serat gabungan karbon;

(2) diagnostik amben liyane sirah: materi serat gabungan karbon;

(3) kursi rodha entheng lan paturon: materi serat gabungan karbon;

(4) tamba peralatan test dinamis lan komponen medical nyegah.

 

Ing 2015 Jepang desain piranti medical lan pameran Manufaktur, deren tontonan produk serat karbon komposit ing lapangan medical: scaffolds serat karbon kanggo surgery otak, digawe saka serat karbon lan resin polyamideimide, duwe impact paling ing seng nembus X-ray.

 

Sepindah lan Penyetor perawatan

kalebu:

(1) pengayaan oksigen medical: misahake gas karo serat kothong, supaya konsentrasi saka oksigen ing udhara 21% kanggo 30% ~ 40%;

(2) therapy exchange plasma: unsur membran serat kothong;

(3) perawatan konsentrasi ascites: kothong serat dialyzer;

(4) perawatan uremia: kothong serat dialyzer;

(5) Escherichia coli saka ula faktor genetik racun weteng: konduktivitas listrik serat kothong;Medical hidrogen peroksida: nggunakake kothong misahake gas serat konsentrasi membran hidrogen peroksida.

 

membran serat kothong peran wigati ing medical field.At saiki, serat kothong Produsèn membran dialisis paling gedhé ing donya iku perusahaan Fresenius medical care ing Jerman, kang migunakake bahan serat kothong minangka polysulfone.The Pabrikan gedhe kang kothong lung Ponggawa serat punika produk air lan kimia perusahaan Amerika Serikat. membran serat kothong polysulfone, prisma, iku saliyane selected.In, Praxair, perusahaan Amérika, adopts sistem membran inovatif lan migunakake membran polysulfone ditutupi minangka materi serat kothong.

 

suture bedhah

kalebu:

(1) suture medical: ultra-high molekul serat poliethelin bobot;

(2) sutures absorbent utawa poto-degradable: akeh (asam laktat) serat, etc.

 

Penyetor care Hospital

kalebu:

(1) tutup bedhah: anti-bakteri lan breathable Ultra-nggoleki serat nonwoven;

(2) sandhangan operasi khusus: nonwoven serat Ultra-nggoleki lan kain serat poto-degradable nganggo;

(3) sandhangan sabar khusus: anti-bakteri serat deodorization lan siji-wektu serat degradasi microbial;

(4) sprei: serat ambu ora enak antibacterial lan serat degradasi microbial;

(5) tutup khusus: serat karbon aktif, ultrafine kain serat nonwoven lan felt, serat areng pring.

 

Kontrol vektor release tamba

Bisa entuk efek layang tamba paling efektif, ngurangi jumlah sumber tamba lan sumber tamba, nambah praktis rate.For conto, ing paclitaxel obatan antikanker lan doxorubicin ditempelake ing serat PLA nanoscale bisa nambah kesahihan.

 

 

(sumber: Herald textile)