EN
Kabeh Kategori
EN

Case

Kompresi kompresi

wektu:2019-01-24

Stoking tekanan, biyen dikenal minangka stoking kompresi medis, sing umum dikenal minangka kaose sikil elastis ing China. Iki digunakake kanggo ngobati penyakit vena saka awak ngisor, sikil lancip lan ningkatake refluks getih vena ing jantung. Dheweke digawe saka lycra dupont Amerika lan diimpor saka Jepang.            

kekandelan

Umume ing pasar ngukur unit ketebalan kathok jero, dikenal minangka "Penolak".Denier minangka unit, sing bisa diukur gram saben 9000 meter serat.Denier nomer minangka unit kanggo ngetung kekandelan serat kain kasebut, Nilai penolak bobot luwih dhuwur lan rumit luwih kuat, Nomer pengurangan luwih ngisor, tegese kain iku luwih tipis lan transparansi dhuwur, ateges Denier luwih meksa luwih kenceng, meksa liyane, efek sikil tipis yaiku luwih.

Wong sing bisa ditrapake

1. Ngadeg wektu sing suwe: guru, polisi lalu lintas, tuntunan blanja, pandhita, dhokter, perawat, etc

2. Lenggah nganti suwe: Personel IT, buruh kerah putih, PNS lan karyawan kantor liyane -- ngadeg utawa lungguh suwe: amarga lemes lan gravitasi otot, aliran getih ing sikil ora gratis, lan paningkatan viskositas getih nyebabake penyakit vena saka bagian ngisor awak.

3. Wanita hamil lan wong sing njupuk pil kontrol kandhutan suwe-suwe -- owah-owahan hormon ing awak sajrone meteng nambah volume getih luwih saka 20%;Fetus lan nambah penindasan rahim karo pembuluh getih lan vena iliac, bobot gestation mundhak, meksa pembuluh getih mundhak, nyebabake strukture hemal ora gratis, nggawa penyakit urat ekstremitas ngisor.

4. Dhaptar bisnis sing asring, penumpang pesawat, penumpang bis jarak dawa lan hostess udhara -- sindrom kelas ekonomi, kaya biasane umume, Nimbulaké aliran getih sing lemah ing sikil amarga ora bobot awak sing dhuwur, nyebabake penyakit vena saka awak ngisor lan embolisme pulmonari ing kasus abot.

5. Wong obes -- amarga kolesterol getih lan lipid sing dhuwur, tambah viskositas getih lan bobot gedhe banget, getih vena angel bali ing jantung, nyebabake penyakit vena saka perangan awak ngisor.

6. Wong sing wis ngalami penyakit vena saka ekstremitas ngisor -- amarga vena wis lara, kabeh kudu diobati kanggo nambah utawa penyakit bakal terus berkembang.

7. Kedadean trombosis vena jero ekstremitas ngisor -- pasien kanthi operasi gedhe, tumor ganas, hemiplegia, wanita ing trimester katelu, pasien kanthi fraktur ekstremitas ngisor, pasien sing infeksi abot, wong tuwa, etc.

8. Duwe panjaluk mbentuk sikil sing ayu lan akeh wong sawise liposuction sikil -- fungsi nutup, mencet, ngangkat sikil, nyegah kendur, ngangkat garis sikil, mbenerake bentuk sikil lan nyuda kurungan sikil.

Kaos kaki

    Ana