EN
Kabeh Kategori
EN

Pambuka Company

Zhejiang Leinuo Tekstil Teknologi Co, Ltd. didegake ing 2003,punika dununge ing Zhuji City, Provinsi Zhejiang,panutup area 12862.20 kothak meter karo konstruksi ing 38,064.47 meter persegi. 

Perusahaan punika utamane melu ing produksi lan sade DTY, SCY(hawa / mekanik ), RCY(latek / spandeks).Kita bisa nyedhiyakake kualitas bahan mentah kanthi macem-macem spesifikasi kanggo kaos kaki katun, kaos kaki sutra, jeroan sing mulus, sarung tangan, rasukan lan tekstil liyane.We duwe 8 mesin nambah elastis sing maju, 1 mesin benang udara, 21 mesin penggulungan drum, 120 mesin benang lapisan mesin, 26 mesin karet karet spandeks lan 5 mesin karet getah lateks.

Perusahaan duwe luwih saka 10 taun pengalaman layanan produksi, teknologi produksi profesional lan buruh industri sing trampil. Kita wis nggawe aliansi strategis jero karo nilon, polyester, supplier spandex, mligine distributor Lycra.Menehi rekayasa produk anyar kanthi kaos kaki lan perusahaan mesin,uga duwe reputasi apik sing nyebabake tren pangembangan ing industri.

Perusahaan kasebut ana ing ekspor kacepetan kanthi dhuwur, lan transportasi konvènsi ngidini pangiriman kanthi cepet ing wektu 1.5 jam menyang Pelabuhan Ningbo, 2.5 jam menyang plabuhan Shanghai, 45 menit menyang Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan, 20 menit menyang Bandara Internasional Yiwu, lan 2.5 jam menyang Bandara Internasional Shanghai Pudong.

Kita didhasarake pasar knitting lan tekstil sing luwih gedhe ing Zhejiang, Jiangsu, Liaoning, Jilin, Taiwan wis pirang-pirang taun lan adol menyang Eropa, Amerika Serikat, Asia Tenggara lan negara liya.

Kita netepi strategi pangembangan perlindungan karbon rendah karbon lan ijo. Tansah negesake 'customer-pusat’ filsafat bisnis, nggawe perusahaan sumber daya lan grapyak lingkungan kanthi kebijakan kualitas 'teknologi canggih, lan marem para pelanggan kanthi terus-terusan '.