EN
Kabeh Kategori
EN

Benang Benang Kering / FDY

  • /img / mentah-putih-kebak-kurang-fdy-40d12f-daur ulang-poliester-filamen-benang-15.jpg

benang filamen poliester daur ulang FDY 40D12F ireng

Kuantitas pesanan paling sithik:

1000kg

paket:

4 kerucut / karton

wektu kiriman:

Tundhuk supaya tatanan

Pembayaran:

T / T utawa L / C nalika ndeleng

Kapasitas kapasitas:

15 saben dina

Pelabuhan:

Ningbo / Shanghai

  • Katrangan
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • aplikasi
  • Nakoni, nyelidiki
Jinis Produk:  FDY
Materi: 100% Poliester
Jeneng merek:  Leinuo
Keterangan: 40D12F
warna: Ireng mentah
Sertifikasi: Standar Oeko-tex 100 & IOS9001:2008
Bahan: AA
Rincian pengepakan:

Packing Batin:

sekitar 7-8 kg / kerucut

Paket njaba:

4 kerucut / karton Kira-kira 11 ton / 20 wadhah 23 wadhah ton / 40 \ '

Wektu timbal (wadhah siji): 20 dina sawise nampa deposit L / C utawa T / T
Dianggo:

Benang kanggo kaos kaki / kaos kaki / seluar panty / jahitan kurang jero /

sarung tangan / rajutan kain sweter / olahraga / Miturut kabutuhan pelanggan

Parameter lan karakter

Olayanan ur

Aplikasi

Hubungi Kita