EN
Kabeh Kategori
EN

News

Kabeh penenun kudu ngerti yen nutupi lapisan, teka lan nduwe!

wektu:2019-07-15 Hits:

Teknik nutup yaiku teknik finishing lan proses ing endi siji utawa luwih lapisan senyawa molekuler kanthi dilapisi kanthi seragam ing permukaan kain lan film tipis dibentuk ing permukaan kain liwat ikatan., katon lan gaya saka kain lan nambah akeh fungsi anyar ing kain.Sampel sing umum diatur kaya ing ngisor iki:

 

Palapis PA, uga dikenal kanthi nutupi AC, iku, lapisan akrilik, minangka salah sawijining lapisan, lapisan bisa nambah rasa produk, angin, duwe raos hang, asring digunakake kanggo beludru, koreksi pasir warna padhet.

 

Lapisan PU, yaiku lapisan poliuretana, bisa dipérang dadi rong jinis banyu lan pelarut, sawise nutupi, kain kasebut krasa plump, lentur, lan lumahing ngrasa membran.

Lapisan pelekat putih putih, iku, lapisan resin akrilik putih ing permukaan kain, bisa nambah jangkoan kain, warna sing ora jelas, lan nggawe warna kain dadi luwih terang.


Pelapis putih pu putih, yaiku, nutupi kain nganggo lapisan resin poliuretana putih, Sejatine ACTS kaya adhesive putih PA, nanging lapisan pelekat PU putih rumangsa luwih lengkap, kain kasebut luwih lentur lan luwih cepet.

Lapisan lem perak PA, iku, lapisan lem perak ing permukaan kain, saengga kain kasebut nduweni fungsi shading, pangayoman radiasi, umume digunakake kanggo langsir, kemah, sandhangan.

 

Pelapisan perak PU,Fungsi dhasar padha karo lapisan pelat perak PA, nanging kain salaka PU ditutup duwe kelenturan lan cepet luwih apik. Kanggo kemah lan kain liyane sing mbutuhake tekanan banyu sing dhuwur, PU nutupi luwih saka PA nutupi.

 

nutupi Pearlescent, liwat nutupi pearlescent ing lumahing saka kain, bisa wis duwe luster pearlescent, salaka putih lan nutupi color.The uga wis PA pearlescent lan PU pearlescent, terakhir luwih Gamelan lan padhang saka mantan, pangertèn film luwih, nduweni jeneng apik saka "film kulit Pearl".

 

nutupi Glossy, Gamelan lumahing lan nggilap, umume digunakake kanggo tablecloths lan tablecloths.

 

Silicone nutupi lentur dhuwur, uga dikenal minangka pangertèn kertas coating.Used kain katun lancip, bisa nggawe kain aran plump, karo mari kuwat, resistance kisut.

 

Kulit film nutupi,Miturut calendering lan nutupi ing lumahing saka kain, film kulit bisa kawangun ing lumahing saka kain, rampung ganti gaya fabric.Generally, ing ngarepe sandhangan digawe saka membran kulit, karo gaya kulit garment.Can nambah macem-macem werna ing lapisan kanggo nggawe film kulit warni, ayu banget.

retardant nutupi Flame,Miturut dipping utawa nutupi kain, kain iku semangat retardant lan bisa dicet karo werna utawa silver.Generally digunakake kanggo angin, kemah, sandhangan lan ing.

 

Teflon "telung nimbali" perawatan,kain iki dianggep karo Dupont teflon wis anti banyu, lenga-bukti lan rereged-bukti.

nutupi UV-tahan,kain iki dianggep karo resistance uv, supaya nduweni werna uv resistance.Generally cahaya luwih angel apa, werna peteng luwih gampang kanggo nggayuh standar.
 

 

nutupi umpluk,Kudu mesin foaming kapisah kanggo nyiapake tempel, asring digunakake kanggo kain langsir, alus lan nglukis, shading lan karakteristik.

 

(sumber: akun resmi ing guide textile)