EN
Kabeh Kategori
EN

Benang katutup Nylon

  • /img / 3070-spandex-nylon66-dty-dijamin-tenunan-kanggo-kaki-lan-hosiery.jpg

3070 Spandex Nylon66 DTY dijamin tenunan kanggo kasut lan busana njero

Kuantitas pesanan paling sithik:

1000kg

paket:

66*33cm * 45,5cm(SCY)/66*33cm * 33cSCYCY)

wektu kiriman:

Tundhuk supaya tatanan

Pembayaran:

TT / LC

Kapasitas kapasitas:

8-10 saben dina

Port:

Ningbo / Shanghai

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • aplikasi
  • Nakoni, nyelidiki

Parameter lan karakter

Application

Contact Us