EN
Kabeh Kategori
EN

Benang Dijupuk Karet

  • /img / 1807070-karet-katutup-benang-19.jpg

1807070 Benang Dijupuk Karet

Kuantitas pesanan paling sithik:

1000kg

paket:

64cm * 54cm * 37cm(RCY)/144cm * 68cm * 1RCY(RCY)

wektu kiriman:

Tundhuk supaya tatanan

Pembayaran:

TT / LC

Kapasitas kapasitas:

8-10 saben dina

Port:

Ningbo / Shanghai

 

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • FAQ
  • aplikasi
  • Nakoni, nyelidiki

Parameter lan karakter

Faq

Application

Contact Us