EN
Kabeh Kategori
EN

Benang Tutup Polyester

  • /img / 2075-4050-sandhangan-sewing-polyester-jeroan dilapis--karo-dhuwur-lentur-yarn.jpg

2075 4050 Garasi njahit poliester poliester dilapis karo benang elastis sing dhuwur

Kuantitas pesanan paling sithik:

1000kg

paket:

66*33cm * 45,5cm(SCY)/66*33cm * 33cSCYCY)

wektu kiriman:

Tundhuk supaya tatanan

Pembayaran:

TT / LC

Kapasitas kapasitas:

8-10 saben dina

Port:

Ningbo / Shanghai

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • aplikasi
  • Nakoni, nyelidiki

Parameter lan karakter

Olayanan ur

Application

Contact Us